Εξουσιοδοτημένος επισκευαστής BMW

CONDITION BASED SERVICE

Η τακτική συντήρηση της BMW σας εντός του δικτύου των επίσημων επισκευαστών BMW όπως είναι η Servin Καλαμάτας , εξασφαλίζει το αίσθημα ασφάλειας που δικαιούται να νιώθει κάθε κάτοχος ενός BMW αυτοκινήτου . Η ποιότητα ,η συνέπεια, η διαρκής υποστήριξη και η εξασφάλιση της ικανοποίησης σας είναι για εμάς πρωταρχικοί στόχοι στα 35 χρόνια παρουσίας μας στο χώρο του αυτοκινήτου.

Με το καινοτόμο σύστημα συντήρησης CBS (Condition Based Service), η BMW σας γνωρίζει εάν και πότε χρειάζεται service π.χ. αλλαγή λαδιών ή τακάκια φρένων κ.α. Με το σύστημα αυτό το αυτοκίνητο σας θα σας ενημερώσει έγκαιρα ώστε να μπορέσετε να κλείσετε ραντεβού σε έναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή BMW.

Παρέχετε επίσης η δυνατότητα με το νέο σύστημα BMW Teleservices στα νεότερης γενιάς αυτοκίνητα τα δεδομένα του αυτοκινήτου να μεταφέρονται απευθείας σε ένα εξουσιοδοτημένο επισκευαστή όπως η Servin Καλαμάτας και αφού αξιολογηθούν αναλαμβάνουμε να σας ενημερώσουμε με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες όπως οι διαθέσιμες ημέρες επίσκεψης , κόστος ,διάρκεια παραμονής στο συνεργείο. 

Χρησιμοποιώντας εκτενή τεχνογνωσία και πρωτοποριακές τεχνολογίες διάγνωσης και προγραμματισμού, το BMW Service διασφαλίζει ότι το αυτοκίνητό σας θα είναι συνεχώς σε άριστη κατάσταση. Με κάθε έλεγχο και service ,  εξασφαλίζουμε ότι θα απολαμβάνετε κάθε διαδρομή με την BMW σας

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

Διάγνωση υψηλής τεχνολογίας: Το διαγνωστικό σύστημα του αυτοκινήτου αναγνωρίζει και αποθηκεύει τις πιθανές δυσλειτουργίες  στα ηλεκτρονικά μέρη του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιώντας τα τελευταίας γενιάς μηχανήματα που υποστηρίζονται από πολλούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές μπορούμε να σας παρέχουμε γρήγορη και αποτελεσματική ανάλυση των σφαλμάτων. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα διαδραστικής επικοινωνίας μεταξύ Εξουσιοδοτημένου επισκευαστή και των ειδικών στα Κεντρικά της BMW , ώστε να εξασφαλίζεται πάντα το κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών.

Προγραμματισμός : Διαθέτουμε τον προηγμένο εξοπλισμό που απαιτείτε για την αναβάθμιση του λογισμικού του αυτοκινήτου στο τελευταίο διαθέσιμο που προσφέρετε απο το εργοστάσιο.

Πακέτα Εξοπλισμού : Απο κατασκευής του αυτοκινήτου σας αυτό περιέχει κάποιο συγκεκριμένο εξοπλισμό. Στην Servin Καλαμάτας μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον πακέτα εξοπλισμού για το αυτοκίνητο σας τα οποία θα εγκαταστήσουμε κάνοντας χρήση του προηγμένου ηλεκτρικού εξοπλισμού που διαθέτουμε. Επισκεφτείτε μας για να μάθετε περισσότερα για τα διαθέσιμα πακέτα αναβάθμισης για το μοντέλο αυτοκινήτου που διαθέτετε.

Με ενδιαφέρει

Επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή BMW της περιοχής σας