Ανταλλακτικά BMW

Για να διασφαλίσουμε ότι η BMW σας θα παραμείνει γνήσια.

Κάθε ημέρα απολαμβάνετε τις υψηλές επιδόσεις της BMW σας. Για να διατηρηθεί η λειτουργικότητα του αυτοκινήτου θα πρέπει να υπάρχει μία άψογη συνεργασία μεταξύ όλων των εξαρτημάτων του. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να επιλέξετε Γνήσια Ανταλλακτικά BMW: μόνο όταν όλα τα εξαρτήματα έχουν σχεδιαστεί για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε μοντέλου BMW, μπορείτε να πετύχετε κορυφαίες επιδόσεις. Όλα τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW πληρούν τις ίδιες προδιαγραφές ποιότητας όπως τα αυτοκίνητα BMW – από το στάδιο του σχεδιασμού μέχρι το στάδιο της διασφάλισης ποιότητας. Η ακρίβεια και η υψηλή κατασκευαστική ποιότητα των Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW εγγυώνται ότι όλα τα μέρη της BMW σας θα λειτουργούν άψογα – για κορυφαίες επιδόσεις, μέγιστη ασφάλεια και μεγάλη διάρκεια ζωής.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ:

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BMW, ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ.

ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ.

Η βασική ιδέα είναι η ανακύκλωση: έως και το 90% όλων των εξαρτημάτων μπορούν να ανακυκλωθούν. Συγχρόνως, τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW Ανακατασκευής υπόκεινται στις ίδιες κατευθυντήριες γραμμές ποιότητας όπως τα Νέα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW και συνοδεύονται από εγγύηση 24 μηνών. Όλα τα εξαρτήματα που δεν μπορούν να δεχθούν απευθείας επεξεργασία είναι έως και 95% ανακυκλωμένα. Αυτός ο υπολογισμός αποδίδει κέρδη – τόσο για το περιβάλλον όσο και για εσάς.

Γνήσιοι Κινητήρες BMW, Ανακατασκευής.

Οι Γνήσια Κινητήρες BMW Ανακατασκευής υποβάλλονται σε μία ριζική βιομηχανική ανακατασκευή στα εργοστάσια BMW και υπόκεινται στις ίδιες υψηλές προδιαγραφές ποιότητας όπως και οι νέοι κινητήρες BMW. Συνεπώς, προσφέρουν πανομοιότυπες επιδόσεις και είναι ακριβώς προσαρμοσμένοι στο εκάστοτε μοντέλο BMW – γνήσια ποιότητα BMW σε ελκυστική τιμή με 24μηνη εγγύηση. Όλα τα βασικά εξαρτήματα επιθεωρούνται, ανακατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές μαζικής παραγωγής και επαναχρησιμοποιούνται. Τα αναλώσιμα υλικά αντικαθίστανται από καινούρια εξαρτήματα ενώ τα επαναχρησιμοποιημένα εξαρτήματα ανακυκλώνονται σε ποσοστό 95%.

Γνήσια Αυτόματα Κιβώτια BMW, Ανακατασκευής.

Τα Γνήσια Αυτόματα Κιβώτια BMW Ανακατασκευής προσφέρουν κορυφαία ποιότητα BMW σε ελκυστική τιμή. Υποβάλλονται στις ίδιες διαδικασίες δοκιμών και πληρούν τις ίδιες προδιαγραφές ποιότητας όπως τα καινούρια αυτόματα κιβώτια BMW – επιπλέον, συνοδεύονται από εγγύηση 24 μηνών.

Γνήσια Κιβώτια Διανομής BMW, Ανακατασκευής.

Τα Γνήσια Κιβώτια Διανομής BMW Ανακατασκευής χρησιμοποιούνται σε μοντέλα με σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive για να κατανείμουν τη ροπή σε όλους τους τροχούς. Όπως όλα τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW Ανακατασκευής, έτσι και τα Γνήσια Κιβώτια Διανομής BMW Ανακατασκευής υποβάλλονται στις ίδιες διαδικασίες ελέγχου όπως τα Νέα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW και διατίθενται σε ελκυστική τιμή. Και εδώ ισχύει η εγγύηση διάρκειας 24 μηνών.

Γνήσια Τούρμπο BMW, Ανακατασκευής.

Τα Γνήσια Τούρμπο BMW Ανακατασκευής είναι βασικά εξαρτήματα των κινητήρων εσωτερικής καύσης και βελτιώνουν τις επιδόσεις και την αποδοτικότητα. Όπως όλα τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW Ανακατασκευής, έτσι και τα Γνήσια Τούρμπο BMW Ανακατασκευής υποβάλλονται στις ίδιες διαδικασίες ελέγχου όπως τα Νέα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW και διατίθενται σε ελκυστική τιμή. Και εδώ ισχύει η εγγύηση διάρκειας 24 μηνών.

Γνήσιες Μίζες BMW, Ανακατασκευής.

Οι Γνήσιες Μίζες BMW Ανακατασκευής είναι ειδικά προσαρμοσμένες στον εκάστοτε κινητήρα και μοντέλο BMW. Προσφέρουν εξαιρετική απόδοση χάρη στους πολύ μικρούς χρόνους απόκρισης και υποστηρίζουν τον κινητήρα εσωτερικής καύσης κατά τη φάση εκκίνησης. Αυτό οδηγεί σε μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Εντυπωσιακή είναι η αντοχή σε θερμοκρασίες από –40°C έως +100°C περίπου και η μεγάλη διάρκεια ζωής. Όπως όλα τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW Ανακατασκευής , έτσι και οι Γνήσιες Μίζες BMW Ανακατασκευής υποβάλλονται στις ίδιες διαδικασίες ελέγχου όπως τα Νέα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW και διατίθενται σε ελκυστική τιμή. Και εδώ ισχύει η εγγύηση διάρκειας 24 μηνών.

Με ενδιαφέρει

Επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή BMW της περιοχής σας