Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστης BMW

Ό,τι και αν είναι αυτό που χρειάζεται η BMW σας – ειδικός έλεγχος, συντήρηση ή έλεγχος ΚΤΕΟ – οι έμπειροι ειδικοί του BMW Service γνωρίζουν το αυτοκίνητό σας καλύτερα απ' όλους και σας προσφέρουν πάντα αξιόπιστη εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου.

Διαγνωστικό Σύστημα

με δυνατότητα διαδραστικής και αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ του Εξουσιοδοτημένου επισκευαστή BMW και των ειδικών στα Κεντρικά της BMW AG, ώστε να εξασφαλίζεται πάντα το κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών.

Διαβάστε Περισσότερα
Service Inclusive (Δωρεάν Σέρβις )

Όλα τα νέα αυτοκίνητα BMW διαθέτουν στο βασικό τους εξοπλισμό πακέτο BMW Service Inclusive Standard για 5 χρόνια ή 60.000 χλμ. Επωφεληθείτε του δωρεάν Service με την  επίσκεψη σας στον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή . Κλείστε τώρα το Ραντεβού σας.

Διαβάστε Περισσότερα
Βmw Performance

Σας παρέχουμε όλες τις δυνατές επιλογές βελτίωσης της Bmw σας χρησιμοποιώντας τα γνήσια ανταλλακτικά Bmw Performance ,αλλά και πακέτα απο άλλους διάσημους οίκους βελτίωσης όπως η Ac Schnitzer

Διαβάστε Περισσότερα
Οικονομικές Προσφορές Ελαστικών με Δωρεάν Ασφάλιση τους για 36 Μήνες

Εδώ θα βρείτε τα πλέον αξιόπιστα ελαστικά για το όχημα σας σε ασυναγώνιστες τιμές. Με ένα απλό τηλέφωνο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις πιθανές επιλογές για το όχημα σας.

Μάθετε περισσότερα για τους όρους και τις προϋποθέσεις της Δωρεάν Ασφάλισης διάρκειας έως και 36 μηνών

Διαβάστε Περισσότερα